Intern transport, logistiek, opslag en de verpakkingsindustrie op VILO Plein Venray


Heftrucks milieuvriendelijker en groen Van 11 t/m 13 oktober zal het VILO Plein Venray plaatsvinden. Het VILO Plein is opgezet om ondernemers en relaties werkzaam in wereld van intern transport, logistiek, opslag en de verpakkingsindustrie, de mogelijkheid te bieden elkaar te ontmoeten. Het VILO Plein Venray vindt tegelijkertijd plaats met TIV Venray, de technische industriŽle vakbeurs.

Deelname is mogelijk voor ieder ondernemers en vertgenwoordigers in de branches intern transport, verpakkingsmaterialen, verpakkingsmachines, verpakkingslijnen, logistieke automatisering. Tijdens de vakbeurs zal 'Logistiek Ontzorgt' ook vertegenwoordigd zijn.

Organisator Evenementenhal denkt dat er ook voor de VILO Relatiedagen kansen liggen in het gebied waar - naast industrie Ė logistiek een belangrijke rol speelt. Bij de VILO Relatiedagen in Hardenberg eerder dit jaar bleek al dat onder de participerende bedrijven dat er ook bij de , leveranciers behoefte is aan een VILO Plein tijdens de technische industriŽle vakbeurs in Venray.

Bezoekers van de VILO relatiedagen worden door de deelnemende bedrijven geselecteerd. Hierdoor is het gewaarborgd dat de vakbeurs door een doelgericht publiek in het midden- en hoogkaderniveau wordt bezocht.

Meer informatie op: VILO Plein Venray.

« terug naar nieuws