Evenementen en beurzen

27 t/m 29 september 2011   Holland Transport & Logistics Show

De Holland Transport & Logistics Show is een geheel nieuwe internationale en professionele vakbeurs. Van 27 t/m 29 september 2011 verzamelt de transport en logistieke branch zich in Ahoy Rotterdam om te netwerken, zaken te doen en kennis uit te wisselen.

» lees meer

11 t/m 13 oktober 2011   VILO Plein Venray

VILO Plein Venray is drie dagen lang het trefpunt waar ondernemers en relaties op het gebied van verpakkingsindustrie, intern transport, logistiek en opslag branche elkaar ontmoeten.» lees meer

13 t/m 15 maart 2012   LogiMAT 2012

In 2012 wordt de vakbeurs voor de tiende keer georganiseerd, Het motto van LogiMAT 2012 luidt 'Innovatie + Netwerken voor duurzame groei'.

Komend jaar is een jubileumjaar LogiMAT en volgens beursorganisator EUROEXPO Messe- und Kongress gaat de komende editie van de internationale vakbeurs voor distributie, goederen- en informatiestromen dan ook alle records breken.

» lees meer

13 t/m 16 november 2012   Vakbeurs Logistica

De Logistica wordt gezien als dé belangrijkste vakbeurs op het gebied van intern transport en goederenstroombeheersing binnen de Benelux. Logistica is toonaangevend, innovatief, compleet, branchebreed en vol met actie.

Logistica 2012 is niet alleen een bruisende vakbeurs, er worden ook ontzettend veel noviteiten getoond door de exposanten. Bezoekers kunnen hun hart ophalen bij het zien van allerlei oplossingen gericht op kostenbesparing, efficiënt omgaan met ruimtebeslag en het verbeteren van de ergonomie op de werkplek.

Gelijktijdig met Logistica vindt ook ICT & Logistiek plaats, dé toonaangevende vakbeurs voor ICT-diensten en -toepassingen in de logistieke keten. Inschrijven is mogelijk op de aanmeldingspagina van logistica online.

» lees meer